BizTalk – asi jeste pockam

Petr Lazecky (ten clovek vazne jede) se pustil do serialu o, pro me zatim v rousce tajemstvi zahalenem, BizTalku. Instalace mi pripada ponekud hororoidni a najit ekvivalent v javovskem svete se mi zatim nepodarilo. (mozna neco od IBM) V realnem svete mi to pak silne pripomina proceduru pri zalozeni s.r.o.
Studium tohoto jiste zajimaveho prostredi si tedy nejspise ponecham na duchod, kdy bude na takoveto legracky doufejme vice casu a chuti. Samozrejme az pote, co me omrzi porazet spolubydlice z domova duchodcu v petangue a sledovat gibraltarsky utesy. 😉

2 thoughts on “BizTalk – asi jeste pockam

  1. Rene

    Ja bych rekl, ze ten popis u Petra jen desive vypada – na mym dev pocitaci a do Virtual PC jsem nainstaloval vse bez jakychkoli napoed. Samozrejme neco jineho je nastaveni Biztalku pro bezpecny provoz v produkcnim prostredi.

    Materska firma DT, ve kterem jsem drive pracoval, v Nemecku rozsahla reseni na BizTalku dela a naopak si vsichni pochvalovali, jak je instalace jednoducha (asi ve srovnani se starym BizTalkem, kde kraloval jeste COM – to je teprve lahudka 😉 )

  2. filemon Post author

    Ja jsem zatim bral BT spise jako presvedcovadlo pro management, ktery je vetsinou rad hypnotizovan workflow diagramy, mickem prechazejicim mezi jednotlivymi hraci a artefakty vznikajicimi, obrabenymi i zanikajicimi. “Jak jednoduche to muze byt a my tady smolime vsechno do txt a kooperujeme nad sdilenym adresarem.”

    O to vice me tesi, ze to skutecne nekde bezi a funguje. Rad si o tom poctu u Petra nebo treba u Tebe? 😉 Stejne by mi to nedalo a do ty instalace se pustil.
    Jen me to proste vydesilo.

Comments are closed.