Dobrodruzstvi v Civic Center

Ve ctvrtek vecer jsem se po praci zbalil, vyrazil karou do Fremontu (cca 4 mile) a tam skocil do metro-vlaku tedy BARTu. Tim jsem se cca po hodine jizdy kolem 20:00 konecne dostal do centra na stanici Civic Center. Vylezl jsem a udivilo me mnozstvi homelessu vsude kolem. Po pulhodine prochazeni se kolem (bez mapy samozrejme) jsem zjistil zhustenou koncentraci hampejzu. Vlastne to bylo tak, ze nic krome nich v okoli nebylo.
Take mi prislo podezrele, kolik podivinu jsem potkal. Nejvice me zaujal pan “rotace”. Jeho uchylka spocivala prave ve zrychlenem otaceni se uprostred chodniku. Dalo mi praci se mu vyhnout a stejne jsem mel mensi obavu, ze mi skonci v naruci. Celkovou atmosferu bych pripodobnil chudinske ctvrti v Total Recall nez tam Arnie pustil trochu vzduchu.

Cestou zpet na zastavku jsem navic nahodou zabrousil do mistni hiphop ctvrti. Potkaval jsem skupinky cernych bratru, produkujicich bezesporu ten nejstrictnejsi rap. Ty jsem radeji nefotil, protoze jsem se coby “bila prdel” s fotakem na zapesti necitil zrovna dobre. 🙂 Proto jsem pro jistotu zapadl do mexikanskeho bistra a tam si dal maxi burrito na posilnenou. Pote jsem se rychlymi presuny ve stinu ala Shinobi dostal na zastavku BARTu a odjel do bezpeci. Druhy den se mi kolegove-mistnaci smali, ze tam mockrat vecer nebyli. Takze pokud si chcete uzit v San Franciscu trochu napeti, absolvujte okruzni prochazku kolem Civic Center.

Tady jsou nejaky fotky.

3 thoughts on “Dobrodruzstvi v Civic Center

  1. Fr. Kolar

    Cau jirko, do Downtaunu nema moc cenu chodit. To je vzdy to nejhorsi z celyho mesta. U nas v evrope je to mnohdy naopak. Centrum byva ok a ty kraje hrozny. No tak hodne stesti.

  2. filemon Post author

    to frank: tezko rict, zase alespon clovek pozna tu pravou “sul naroda”. 🙂

    to koles: No vypada to, ze jako my mame Rozdelovaci, tak tady se cerny vontove ukryvaji na jih od Market Street.

Comments are closed.