EuropaPark – veget o vikendu

Minuly vikend v sobotu jsem zavital s kolegy z La Roche do EuropaParku
u nemeckeho Rustu v blizkosti svycarskych a francouzskych hranic (mapka). Byl krasny den a vstupne 26 EUR je celkem v pho, takze byl park narvany az beda.
Cely park je rozdelen tematicky podle jednotlivych statu v Evrope, takze si kazde zaleze ke svym oblibencum (bubak by se nejspis ochomital v ruske derevnje a okolo praveho simulatoru stanice MIR, dovezeneho z Ruska spolu s obrim satelitem.)
Nejvetsi atrakci celyho parku je bezesporu roulrkoustr 🙂 SilverStar -nejvetsi a nejdelsi v Evrope. Vrele doporucuju, bez rvani se nektere hupy opravdu neobejdou a bajecne vam to protrese mozek.

Na jednotlive atrakce se stalo v prumeru 40 minut, coz mi prijde trochu ulet ale coz.
Vesele video z tohoto vyletu si muzete stahnout zde

Europark2004 (8 MB)

3 thoughts on “EuropaPark – veget o vikendu

  1. Josef Petrák

    Hmm, I am looking at the map and I see it is not far from Strasbourg. Why could we go there when we were at Strasbourg in May 2004? But I have already talked to the director of the school and we will propably go the the European Parliament next year and the director wants me to go there also. So I will propably visit that park. Yoopee!

  2. filemon

    No urcite tam zajed, stoji to za to. Jen to chce hezky pocasi, protoze projet se na Poseidonovi(take viz. video) v nejake slote muze byt docela o zdravi :).

    PS: take jsem si vsiml te reklamy na tvem blogu, to je zavazujici 🙂

Comments are closed.