Tak zase z Krasnojarska

No, tak uz nam tu napad a zase roztal prvni snih, teploty nam tu z lehkeho minusu zase splhaji nekam k plus 10. Uz jsem zvladl sam i holice, asi umim dobre rusky, protoze muzu mezi lidi i bez cepice. Jinak Labuti jezero v podani Rusu bylo nadherne, nevim jestli mam pro srovnani jit i v Cechach. V sobotu razim na operu, Bohema od Pucciniho. Taky se dnes vydam omrknout zdejsi balalajky, aby bylo pak vecer na co hrat a nemusel jsem, abych se nenudil, chodit do hospody. Celkem dobra investice, ne? No a protoze ste byli hodni, prikladam obrazek lodi, na ktere sem priplul Lenin. Az vyvolam fotky, a jestli budete stale hodni :), mozna sem poslu i obrazek sochy Lenina. lodka

4 thoughts on “Tak zase z Krasnojarska

  1. Bubak

    Jo, kdyby fungoval upload, tak bych vam ji poslal, ale jelikoz nefunguje, tak smoula. Me osobne to taky mrzi, protoze nevidet lodku, na ktere prijel Lenin do Krasnojarska, to je jako nezit.

  2. filemon

    Tu balalajku ti schvaluju, jen bych se ty hospe nebranil. Tady harmonikari, v Rusku balalajkari. 😉
    Ten upload by mel fungovat, ozvi se mi plz na icq.

  3. Bubak

    Jo, tak ted mi nefunguje ani login… jinak ICQ, no, aplet tu GoICQ nejede, asi nejaky nastaveni, a maji tu Mirandu a je tu uz nejaky uzivatel, kdyz se naloguju, nahaze mi to sem me kontakty a pak je musim mazat, nemaji tu ten plugin na vice uzivaku, takze ICQ ne. Jinak balalajky dorazi za mesic, nejak prerusili dodavky, jen jsem se zapomnel zeptat na ceny. Takze za mesic uvidim, co koupim, treba skoncim u trianglu :)))

  4. Pingback: video poker

Comments are closed.