Naslapla wiki jmenem JotSpot

Tak tahle wiki implementace vypada fakt pekne. Jmenuje se JotSpot a muzete si ji stahnout ze stranek Jot. Me osobne se moc libi napojeni na email – kazda stranka ma vlastni mailbox a dynamicke formulare, ktere vam umozni kategorizaci dat, a tak se nestane z vasi mile wiki-krasky WikiSmetiste.

No a kdyz si JotSpotu demo da na sve stranky Jon Udell, tak uz nema smysl nic dodavat.

Zdravim Tarzana – Systinetiho wiki gurua, ktery ma mozna uz vsechny tyhle featury davno implementovany. 😉

(via Stefan)

6 thoughts on “Naslapla wiki jmenem JotSpot

  1. Dagi

    Nejak mi unika proc a nebo k cemu potrebujes a nebo by si vyuzil wikipedii? Mas nejaky konkretni pripad?

  2. filemon

    Dagi, wiki je skvely prostredek pro komunikaci a vymenu dokumentu. Existuje spousta implementaci + pluginu, takze si z ni muzes udelat kompletni intranetovy system. Precti si prispevek Radovana Janecka o procesech v Systinetu, zminujici mimo jine i vyuziti wiki.

    Ja osobne (a napriklad co vim i Tobbi) pouzivam wiki jako svoji soukromou knowledge base.

  3. Tobbi

    Jo, je fakt, ze pouzivam MoinMoin Wiki.

    Je ale jeden problem s wiki, ktery Ti ani lepsi tooly neodstrani – z wiki se *vzdy* po case automaticky stane smetiste. A jedinym resenim je neustaly refaktoring, ktery je pomerne narocny.

    Momentalne se s timhle problemem docela potykam a uvazuju o kompletnim promazani… 🙁

  4. Dagi

    Jo, urcite na to mrknu. Musim po tvrde kritice nasi firmy prinest nejake konstruktivni podnety, jinak jsem bez vanocnich premii 🙂

  5. 发电机

    I’m perplexed at Kathy being a target when on the list of top people to go after, I doubt she’d be in the first 50 pages (not discrediting her work, she’s brilliant, and gentle, but not the first I’d think would have to deal with this

Comments are closed.