Cesky hiphop zije

V posledni dobe si do mych usi nasly cestu nasledujici 2 ceska hiphopova cd. Prvni z nich je pocin dj Wiche s nazvem Time Is Now, na kterem dal dohromady ruznorode flaky, natocene s jeho hosty. Jednoznacnymi favority v mem playlistu jsou tracky 2, 6 a 7.

2 je spravne depresivni flow “Du dolu” od Wladimira, ktere paradnim zpusobem kremuje Katerina Winterova z Ecstazy of Saint Theresa. Ukazku si muzete poslechnout zde 6. track je od Indyho a jmenuje se 1000 MCs. Proste Indyho vyumelkovana odpoved vsem jeho kritikum spojena s neuveritelne temnymi, snad jungle beaty (zdravim Beatu 🙂 ). Parada. A nakonec 7 je super narez od slovenskyho Kontrafaktu a Davida Coko Cokolady (pozn. pouze pro otrle a osamely poslech).

Druhe cd je od karlovarskych BowWave s nazvem EMIgrant. Od nich jsem mel zatim jenom jedno album – Sami z dat, ktere me musim rict az tak nenadchlo. Na tomto CD je jednoznacnym favoritem Paseracka, popisujici vylet do Amstru. 🙂 Urcite stoji za poslechnuti, i kdyz to Wichovo album je samozrejme daleko pestrejsi.