Vesely vylet do hor

Vcera jsme meli srazik lokalni skupiny Ariba konzultantu v horskem stredisku Flumserberg asi 100 km od Zurichu. Docela jsem se tesil, nebot jsem mel zase jednou moznost potkat se s JiPim, Boldym a dalsima lidma z “acka”. Puvodne jsme chteli s JiPim vzit auto a snowboardy, ale nakonec jsme leteli a pracovali misto lyzovani na nasem projektiku. Hory nadherny, hotel paradni, ceny srovnatelne s Rakouskem. Muzu jedine doporucit.

Prihoda z letadla:

Privstali jsme si a leteli s CSA, abychom si mohli coby silvermani upgradnout do business a zaparit v CSA salonku. Jake bylo nase prekvapeni, kdyz nas pred vstupem do letadla zase downgradovali s poznamkou, ze pro nas uz maji pripraveny jidla. To jsme nepochopili a odvetili, ze nas jidlo nezajima, protoze chceme jen parit. Po delsim dohadovani jsme rezignovali, sedli si do economy a cekali co se bude dit.
Pred startem prisla letuska a ptala se JiPiho, jestli to kosher jidlo teda plati. JiPi se nechapave kouknul na me a koulel ocima. V ten okamzik mi to doslo – letenku jsem JiPimu objednaval ja a jen tak z legrace jako vzdy jsem mu zaskrt kosher. No a tak JiPimu donesli cernou zapecetenou krabici s hebrejskyma popiskama s keksama a psima konzervama uvnitr. Pro JiPiho to bylo prvni kosher jidlo v zivote, nastesti ho mel moznost vzapeti splachnout plzenskym pivakem. Shaloooom!

4 thoughts on “Vesely vylet do hor

  1. emistry.com

    emistry.com The routine of custom tends to deaden even scientific inquiry; it stands in the way of discovery and of the active scientific worker. For discovery and inquiry are synonymous as an occupation. Science is a pursuit, not a coming into possession of the immutable; new theories as points of view are more prized than discoveries that quantitatively increase the store on hand.

  2. Pingback: casino gambling

Comments are closed.