HardCore Apríl

Projíždím dnešním internetem a všude vidím tu méně jinde více povedený pokus o vyvedení aprílem ala multimediální byteček velkého Billa jede na Debianu apod.

O moc zajímavější apríl připravil pro svého tátu, táta jednoho kamaráda (nemohu zveřejnit jméno). Ten měl kdesi na záznamníku uchován hlas své zesnulé maminky (kamarádovy babičky). Nelenil, a ten samý vzkaz nahrál z bývalého maminčina telefonu do hlasové schránky svého tatínka. Maminka se tak ozvala ze záhrobí. Nutno podotknout, že celá rodina jsou poměrně veselý kopy a aprílem se vyvádějí navzájem prakticky celý rok.

Ve snaze trumfnout jsem přemýšlel o překvapení pro paní doktorku, ke které jdu za pár minut na prohlídku. Do nádobky s močí vycévkovat sousedovic Alíka a k tomu přinést háblík se vzorkem krve pašíka Vašíka ze Skřítka

2 thoughts on “HardCore Apríl

  1. Josef Petrák

    Nevím, mě dneska s Aprílem neotravoval, jen jsme měli jednoho jedince, který neustále někoho posílal za nějakým profesorem, že ho potřebuje … no a nakonec jsme mu udělali to samé :-). No a aprílový test z chemie? Ten neměl chybu.

Comments are closed.