PSP – nezbytná potřeba mobilního tvora

Zrovna když jsem přemýšlel, jestli začít se stavbou jetpacku (jetpacks), abych nějak upustil přeplněný kotel, naskytla se příležitost zakoupit via JiPi Sony PSP – zařízení na které netrpělivě čeká celá hráčská Evropa (oficiální uvedení na zdejší trh je plánováno na podzim tohoto roku).

Konzole vypadá jako mramorový náhrobek, stejně elegantní a stejně studený. Člověk ale rychle roztaje po spuštění první hry. Tohle se opravdu nedá s Nintendo DS srovnávat Romane. Obrovský displej, precizní grafika a 5 her(2 akční, 1 logická, golf a RPG) mě nepustily na dobré 3 hodiny (a to mám poslední dobou vážně co dělat).
Taky jsem si k tomu koupil adaptér do auta, takže už mi ráno Nuselák přijde jako docela příjemné místo, neboť se nemusím koukat na rozespalé strejce a raději se v NFS prodriftovávám do dalšího kola.
V PSP je dále k dispozici wifi, takže můžete pařit i po síti. Zatím jsem přes wifi stáhl pouze aktuální update. Oficiálně se na PSP nedodává web browser, ale ohackováním hry WipeOut Pure, která v sobě obsahuje jednoduchý web downloader si např. Google na PSP prohlídneme. Naštěstí má plnohodnotný browser přijít v některém z budoucích updatů.

3 thoughts on “PSP – nezbytná potřeba mobilního tvora

  1. j3nda

    chjo :'( se slzou v ocich vzpominam na tento vikend, ktery byl prakticky cely ve znameni filova PSP a hry “untold legends” (http://untoldlegends.station.sony.com/). pri filovym odjezdu jsem se neloucil jenom s nim, ale i se svym milovanym druidek na 14 lvl
    viva la PSP !!!

Comments are closed.