Filemon v Bay Area

Tak jsem se konecne dostal do mekky vseho IT asice do Sillicon Valley v Bay Area neboli oblasti na jih od San Francisca v USA. Nasledujici 2 tydny tu stravim prevazne ucasti na skoleni a vyjednavanim s jednou vetsi spolecnosti, kterezto usili by melo byti v zaveru korunovano dlouhodobym kontraktem pro spolecnost mou.

Prvni den byl docela fajn, prilitl jsem v nedeli vecer, pujcil si auto a vyrazil smer hotel. Prvni “lesson learned” je zvyknuti si na zataceni doprava na cervenou. To mi nedelalo zadny problem, protoze tak jezdim i v Praze. 🙂

Update:
Tady jsou nejaky fotky.

Pokracovani priste..

9 thoughts on “Filemon v Bay Area

  1. Roman Dagi Pichlik

    vypblikuj nejake fotky. Drzim palce, aby ten business vysel…

  2. filemon

    to Roman: bydlim tady – HomeWood Suites. Je to soucasti Hilton group, takze pekne sbiram bodiky.

    to Chimp: jj, jeste ze je hiphopova mluva mezinarodni. Takze muzu mistni bratry pozadat o majk a dat muj dis take. Proste je to takova Praha-SF konexe. 🙂

  3. Obiwan72

    Hey, hey, a Chevy Monte Carlo!! Hope you got the SS (and not neighbour’s-wife-six-banger version). Enjoy your stay and eat some crabs on behalf of me!

    Some of the pictures strongly remind me the Sheraton hotel in S****vale. The hotels seem to look all the same in that area.

    Cheers mate!

    P.S. There are some decent pizza restaurants (ran by US-Italos) in Stanford.

  4. mnagas

    Ta kara to je Chevrolet Monte Carlo? Koukal jsem ze to ma 157 kW – 226 kW. tak to musi byt neco. 🙂 automaticke razeni bez problemu?

  5. filemon Post author

    Automatika v pho. Jelikoz bych tady nerad dostal speeding ticket nebo nedejboze reckless driving ticket, tak si to zatim uzivam jen pri dog fightech na semaforu. O vikendu zajedu do LA, tak to poradne projedu.

Comments are closed.