Esence a ingredience hiphopu

Hodne lidi co znam, zavrhuji hiphop kvuli cernosskym pimpum, aniz by si poslechli byt jen jedine album. Castecne se jim nedivim, potkavaji-li na ulicich mistni mlade gengstas, dotovane rodici. Docela vtipne toto etnikum popsal d-fens (Become a ganxta yeah!)

Pokud ste nemeli to stesti nikoho podobneho potkat, shlednete video HipHopMcs, ktere mi vcera poslal P.A.trick. Docela se povedlo.

Na druhou stranu, pokud si chcete poslednout opravdu kvalitni hiphop zadarmo, pak sahnete primo k P.A.trickovi, ktery dava ke stazeni komplet album Headdyho Hlava nehlava.

6 thoughts on “Esence a ingredience hiphopu

  1. mnagas

    Stahnul jsem si album Hlava nehlava abych vedel o cem je rec. Dosel jsem az k oddechove pisni pro romanticke chvilky “Sex pro tebe neni”, pri ktere by se stydel snad i Robert Rossenberg a zjistil ze “Hiphop pro me neni” 🙂

    ale nevzdam to. budu to poslouchat a poslouchat dokud nezjistim co na tom lidi vidi 🙂 no nic jdu si spravit chut poslouchanim Horkyze slize 😉

  2. chimp

    mnagas: hehe, to je spravnej pristup – ze si to aspon zkusil stravit 🙂 treba track Bez názoru feat. DJ Fatte (album version).mp3 je vymluvnej a presnej. headdyho slysim poprvy, ale bavi me to-neotrely rymy,ktery jenom cekaj, az je clovek poslouchanim objevi.
    btw.: zacatek instra Ruce pryc, mi neco strasne pripomina. projedu playlist a vzpomenu si 🙂

  3. Padáček

    Hlava nehlava, leželo mi to chvilku na disku a dnes se zatoulalo do playlistu, když jsem ponocoval cestou do Prahy … parádní textíky, to se musí nechat. Za chvíli jsem notoval s Headdym a málem vyděsil průvodčí. Nebylo pár další tipů/linků?

  4. filemon

    Takhle to ma vypadat, bravo Padacku. Hned sem neco nalinkuju. 😉

Comments are closed.