Muj kulturni zivot

Pote, co mi zacala minuly tyden dovolena, ktera trva a trva az do 10.1., jsem se vrhl za kulturou a navstivil 2 akce.

Tou prvni bylo vystoupeni d’n’b maga z UK Fabia v Roxy v ramci pravidelne akce In Da Bush v patek 17.12. Nebyl jsem tam sam; po delsi dobe jsem si popovidal s Main Sulinem a Dvorkou, coz bylo prijemne osvezujici. Fabiuv set pak byl smesi temnych a valivych rytmu (je obtizne to popsat) a u me se diky nemu presunul na prvni misto pred Goldieho.

Vcera (21.12.) jsem pak dostal od boruvka listek na Tri Sestry. Uz v tramvaji cestou na vystaviste me zarazily davy pubosu. Nevzpominam si, ze by Fananek zmenil styl a tak me to vazne udivilo. Pred Vystavistem jsem potkal pajicze a boruva, kteri mi vse vysvetlili – na koncertu zazpiva i Aneta Langerova spolu s Divokym Billem. Olala, tak proto.

Musim rict, ze Aneta nebyla zas tak spatna. Nebyla totiz skoro vubec slyset, a tak vynikla spise kapela. Asi po 40-ti minutach pak zkoncila, takze mohli nastoupit Sestry a poradne to rozjet. Zaznely vsechny zname flaky, jako Venda motorkar, Kovarna, Turci, Pianovka a lide se opravdu bavili. Taky jsem si uvedomil, kolik toho uz tahle particka vlastne natocila. Pral bych jim uspech v Cenach akademie.

Perlicka: na zaver vyhodil bubenik svoje hulky do davu, jako to delava ostatne vzdycky. Ja jednu hulku od nich takhle chytil pred lety na Jizaku pri jejich koncertu na kolejich a stale ji mam peclive schovanou. 🙂

One thought on “Muj kulturni zivot

Comments are closed.