Okouzlen Xbox 360

O vikendu jsme zustali s Morgi v Helsinkach, a tak bylo dostatek casu k pruzkumu terenu, v ramci kterehoz jsme taky nakoukli do shopiku s dvd. Nejak jsem si nemohl nic vybrat a asi by to nejspis skoncilo pozdejsi lobotomii zpusobenou pripadnym zakoupenim sady vsech dilu Knight Ridera, kdyz tu jsem spatril bilou stojatou krabici Xbox 360 spolu s nadhernym flat displejem a na nem neuveritelnou prestrelku odkudsi z Arden. U MP-40, pardon, joysticku stali 2 mali Fini a nechteli me k tomu za zadnou cenu pustit. Uplne jsem citil, jak se diky naprosto ciste, rychle a detailni grafice kolem zalamuje prostor a cas, takze mi to ani nevadilo a backstab (rychla akce nozem zezadu) jsem nakonec vymenil za kochani se jejich hrou.

Xbox360 je pekne ostra slecinka se slusivym designem a RISC procesorem se tremi jadry, takze vam to kdykoliv s chuti nanda silou 1 TFlops (specifikace). O je, casy se meni, neni to prece spatny pocit mit doma superpocitac (aktualni TOP500). pozn. Sony Playstation 3 by melo
dosahovat dokonce 2 TFps.
Zajimavy je take operacni system resp. dohady kolem operacniho systemu, ktery na Xboxu bezi. Ze by mutace Mac OSu? 🙂 (vice). Cracking iniciativita uz se kazdopadne rozjela (free60).

No jezisku, tak tohle si tam pripis prosim taky.

One thought on “Okouzlen Xbox 360

  1. Hanz

    Tak tenhle procesor bych si nechal líbit i na svém PC. Aspoň by mi už možná stíhal :o)

Comments are closed.