TopMonks – status update a trocha hiringu

V poslední době jsme v TopMonks zatahali a začali se více a více orientovat na inhouse produkty. Mimo jiné jsme začali koketovat s data science, první doménou je oblast HR. Snad už brzy z nás vypadne apka, která pomůže s identifikací bolestivých míst organizačních chobotnic. O tomto se rozepíšu až bude venku alespoň pre-pre-alfa.

Dalším naším týmem, který spawnul ke konci loňského roku, je grupa kolem ETL a realtime integrace. Skupina čítá zatím 4 programmery a vede jí legendární Mr. Mňagas aka Michal Vich. Na jejich toolech jede Bosch, Karcher, Media Markt a v dohledné době i další korporace.

No a protože je to přetopená doména a zobchodovalo se toho nějak více, hledáme další 3 javisty. Náplní bude jednak vývoj vlastní apky jakož i její zadrátování u zákazníků (eat your own shit baby :)). Lokace ideálně Praha, Hradec nebo Ostrava,protože tam máme office. No vlastně je to jedno, všichni jsou online, takže stačí být v GMT+1 a je to cajk. Občas se samozřejmě vysmradíte po světě. Jinak koho tak profilově hledáme se případně dočtete v této vykopávce (http://www.topmonks.cz/2011/02/08/koho-hledame-a-trochu-o-naboru/)

Takže pokud už vás nebaví pracovat v nesmyslné firmě popř. prožíváte tzv. chlebařinu (práce jen za mzdu bez podílu), neváhejte se ozvat na jobs@topmonks.com. Tento rok se to chystáme pořádně roztočit, tak ať něco nepropásnete (fun & $). Rád si s váma zamakám. 🙂

6 thoughts on “TopMonks – status update a trocha hiringu

Comments are closed.