Docista maly kick-off

Tak tento tyden odstartoval soukromy projekt, na kterem delam s dlouholetym kamaradem JiPim a take s Pepou Petrakem (http://www.zapisky.info). Vysledkem naseho snazeni by mel byt plugin do Eclipse , domena projektu je utajena (nebot pak bychom nevydelali tu vatu, kterou si od toho slibujeme 🙂 )

Zatim jsem pouze doma rozbehl cvs, tento vikend pustim bugzillu a cele to pospojujeme pres wiki. Pokud mate tip na proklikavac UI v SWT v ramci automatizovanych testu, rad si necham poradit.

Spolecne se SAPem (nezavisle 😉 ) tak ted pilne studuju Eclipse API, protoze se chystame sahnout tomuto IDE prakticky na vsechno. V budoucnu tak urcite napisu o zajimavych myslenkach ohledne projektu Eclipse. Prvni vec, co me zarazila uz ted je mnozstvi dostupne dokumentace. Borland se svym JBuilder Open API by se mel poucit a neschovavat ty nejlepsi (a vetsinou nejuzitecnejsi) komponenty pod plastikem obfuskatoru. No i kdyz, koho zajima JBuilder? 😉

5 thoughts on “Docista maly kick-off

  1. Pingback: Zápisky.info: Vizuální až za hrob » Nový začátek

  2. Josef Petrák

    jj, to je skvělý “kick-off”. Zrovna teď stahuju nějaké ukázkové kády z Eclipse CVS, protože ty importy jsem skutečně nerozběhal. Hned, jak opětovně zpustím weblog, určitě něco super postnu ;-).

  3. Pingback: Zápisky.info: Vizuální až za hrob

  4. Pingback: adult toys uk

Comments are closed.