CZJUG se docela rozjizdi

Vcera jsem vyuzil pozvanku od Dagiho a skaknul na pivko se zastupci lokalni CZJUG grupy. Hvezdami veceru byli Bruno Souza z Brazilie, ktery ridi tamni kosatou skupinu (>18000 clenu) a maskot Juggy, ktery vetsinu vecera cizopasil coby polyp na Brunove leve pazi.

Bylo docela zajimave poslechnout si nadsene zamestnance SUNu 🙂 a dozvedet se nejake “insider” zpravicky. Diskutovalo se take o (ne)vyhodach .NET, kde jsem jako jeho zastance vystupoval pouze ja. Proste nemam rad, kdyz se do nekoho kope. Obhajoba ale vubec nebyla lehka, MS by opravdu mel prehodnotit svuj postoj k unixu, abych priste dostal do rukou nejake trumfy. Tim jedinym vcera bylo .NET API.

Tady se muzete mrknout na fotku z Roumenova blogu. Urcite se na ten blog podivejte, je tam link na docela pekne kopaci video z JavaOne.


Zleva: Roumen, Martin, Bruno, Juggy, Dagi,GeertJan,Fil.

One thought on “CZJUG se docela rozjizdi

  1. Martin

    Zdar Fil,

    Este by stalo za spomenutie ze Bruno nam radil ako sa taky JUG riadi a rozdaval rady o tom na co si mame davat pozor a co by sme prave mali robit. Predsa je koordinator 5 JUGOv v Brazilii a robi to uz 10 rokov.

    Takze treba vymyslet CZJUG logo 🙂

Comments are closed.