Hledám lidi do Vendavo týmu

Vendavu se daří, máme spoustu práce jak na zákaznických projektech po celém světě tak na vývoji samotného produktu pro B2B pricing. Díky tomu se letos očekává živelný růst Vendavo CZ. A právě proto píšu, potřeboval bych zopakovat úspěšný power hiring z minulého roku.

Takže, potřebujeme bystré, samostatné lidi, kteří mají chuť pracovat pro Fortune 500 společnosti a pomáhat jim vydělávat víc peněz.Bereme i čestvé absolventy, u kterých rozpoznáme budoucí potenciál. Pracuje se v pěkných kancelářích nebo z domova. Občas se každý provětrá buďto k zákazníkovi nebo přímo do naší mateřské pobočky v Silicon Valley (bydlíme kousek od Google).

Jsem opravdu hrdý na náš tým, který sestává z top lidí (v současnosti 80) v České Republice a zrál jako víno posledních několik let. Téměř nulová fluktuace dokazuje, že pracovní podmínky a styl práce máme nastaveny příjemně. Firemní struktura vzniká organicky, kdy se samovolně objevují přirození team leadeři trustovaní svým týmem. Nikdy jsme nenabrali jediného manažera a bude to tak i nadále.
Každý člověk u nás je autonomní jednotka, samořízená úkolově. Motivací je dodaný projekt, neformální až punkové prostředí, nabušení kolegové, nadprůměrný plat a v neposlední řadě stock options. Vendavo není zatím veřejně obchodovatelná společnost, a tak nás v blízké budoucnosti čeká ideálně IPO či přechod pod křídla větší společnosti. Uvidíme, máme to v rukou a mohlo by to být zajímavé.

Pokuď se k nám chcete připojit, neváhejte kontaktovat přímo mě (skype – jirifabian). Schválně, jestli nás v květnu bude 100.

Požadavky

– spolehlivost
– selský rozum
– spontánnost
– programátorská zkušenost se server side (J2EE, .NET)
– mluvená angličtina

Související články jinde
Milan Boruvka: Pojď pracovat k nám do Vendavo
Inzerát na Jobs.cz